Food - Hans Bunge - Shutterspeed
Urbex - Ben Deiman - Shutterspeed
Door het raam - Caspar Bunge - Shutterspeed
Muziek - Caspar Bunge - Shutterspeed

Over Shutterspeed

Shutterspeed is een platform waar fotografen en opdrachtgevers elkaar vinden voor het realiseren van professioneel beeldmateriaal. Daarnaast biedt Shutterspeed fotografen de gelegenheid zich te positioneren in de markt en kunnen zij gebruik maken van goede faciliteiten waaronder onze professioneel ingerichte studio. Shutterspeed wil fine art, documentaire, nieuws, straat en landschapsfotografie dichterbij de samenleving brengen zodat de kijker betrokken raakt bij goed beeld uit alle windstreken.

Voor leden

Als getalenteerde beeldmaker weet je hoe ingewikkeld het is om betaalbaar toegang te krijgen tot een, actieve website waar je eigen werk kunt promoten en verkopen en waar je écht zichtbaar bent en niet verstopt zit tussen het mediocre werk van veel van onze vakgenoten. 

Shutterspeed is een platform voor getalenteerde fotografen en beeldmakers die de potentie hebben echt het verschil te maken in beeld. Wij bieden een website waar wordt gewerkt aan zichtbaarheid, gericht op een breed geïnteresseerd publiek.

Shutterspeed geeft je de gelegenheid jouw werk altijd ten toon te stellen en te verkopen aan geïnteresseerden die zien en erkennen dat creativiteit niet voor € 25,- aan de muur wordt gespijkerd maar waar je werk tot zijn recht komt en erkend wordt door onze volgers.

Als ambitieus beeldmaker willen we je graag een stap verder helpen. Onze website genereert opdrachten uit de markt die direct kunnen worden ingevuld zonder onze tussenkomst. We maken het verschil in gezamenlijkheid waarbij het individueel talent centraal staat. 

Als je meer wil weten over onze doelstelling en plannen of wanneer je geïnteresseerd bent in deelname, neem dan contact met ons op zodat we je kunnen voorlichten over onze strategie. De selectie voor deelname vindt plaats op basis van een gesprek en getoond werk, waarbij de vorming van je werk minstens zo belangrijk is als het daadwerkelijke beeld.

Wij zijn geen massabedrijf maar een kritische coöperatie van maximaal 25 tot 30 potentiële getalenteerde beeldmakers en fotografen. We kijken uit naar je reactie.

Voor opdrachtgevers

Een moment vastleggen. Met één druk op de knop gebeurt het. Het werk dat daaraan voorafgaat maakt dat moment. Het winnen van vertrouwen, kleding, licht, de omstandigheden zó zien en weten te creëren dat alles precies goed valt op het juiste moment. 

Met beeldbewerking achteraf ten slotte kan de essentie van het beeld worden blootgelegd. Dat is de kracht van een goede fotograaf of beeldmaker. 

Een mooi werk dat onderscheidend is, opvalt in kleur, materiaal of compositie. Shutterspeed geeft je inkijk in de wereld van talentvolle fotografen en beeldmakers die hun werk serieus nemen om voor jou het allermooiste beeld te maken, de beste serie af te leveren, in hoge snelheid maar vooral oog te hebben voor kwaliteit, die indien gewenst in samenspraak tot stand komt. 

Binnen Shutterspeed hebben we alle vakdisciplines beschikbaar die nodig zijn om dát beeld vast te leggen dat echt impact heeft. Neem daarom contact op met de fotograaf van je voorkeur en laat je inspireren in een persoonlijk gesprek.

Close Menu