De fotostudio

Als member van Shutterspeed kun je gebruik maken van onze moderne studio. Een studio die is ingericht om in alle rust aan je project of opdracht te werken. Geen tijdsdruk, geen haast. Een studio die is voorzien van eersteklas licht in een inspirerend pand. Als lid van Shutterspeed staat deze studio tot je beschikking. Maar ook niet-leden kunnen deze studio gebruiken voor een aantrekkelijk bedrag per dagdeel. 

Als ambitieus beeldmaker willen we je graag een stap verder helpen. Onze website genereert opdrachten uit de markt die direct kunnen worden ingevuld zonder onze tussenkomst. We maken het verschil in gezamenlijkheid waarbij het individueel talent centraal staat. 

Als je meer wil weten over onze doelstelling en plannen of wanneer je geïnteresseerd bent in deelname, neem dan contact met ons op zodat we je kunnen voorlichten over onze strategie. De selectie voor deelname vindt plaats op basis van een gesprek en getoond werk, waarbij de vorming van je werk minstens zo belangrijk is als het daadwerkelijke beeld.     

Wij zijn geen massabedrijf maar een kritische coöperatie van maximaal 25 tot 30 potentiële getalenteerde beeldmakers en fotografen. We kijken uit naar je reactie.

Fotostudio huren

Onze studio is beschikbaar voor niet-leden. De prijs per dagdeel is € 200,- (4 uur) of € 350,- per dag (8 uur) Tijdens deze periode kun je gebruik maken van onze keuken en kun je gebruik maken van onze overige faciliteiten zoals studioverlichting, trigger, kaptafel, kleedruimte, toilet en tegen meerprijs onze printfaciliteit. Neem bij interesse contact met ons op en mail naar: info@shutterspeed.nl

Aanwezige apparatuur

  • Profoto stuff
  • Nog meer Profoto stuff
Close Menu