Voor opdrachtgevers

Een moment vastleggen. Met één druk op de knop gebeurt het. De tijd en aandacht die daaraan voorafgaat, maakt dát moment. Het winnen van vertrouwen, kleding, licht, de omstandigheden zó zien en weten te creëren dat alles precies goed valt op het juiste moment. 

Met beeldbewerking achteraf, kan de essentie van het beeld verder worden blootgelegd. Dat is namelijk ook de kracht van een goede fotograaf of beeldmaker. 

Een mooi werk dat onderscheidend is, opvalt in kleur, materiaal of compositie. Shutterspeed geeft je inkijk in de wereld van talentvolle fotografen en beeldmakers die hun werk serieus nemen om voor jou het allermooiste beeld te maken, de beste serie af te leveren, in hoge snelheid maar vooral oog te hebben voor kwaliteit, die in samenspraak tot stand komt. 

Binnen Shutterspeed hebben we vakdisciplines beschikbaar die nodig zijn om dát beeld vast te leggen dat echt impact heeft. Neem daarom contact op met de fotograaf van je voorkeur en laat je inspireren in een persoonlijk gesprek.

 

Over Ons - Shutterspeed - Caspar Bunge
Over Ons - Shutterspeed - Caspar Bunge
Over Ons - Shutterspeed - Caspar Bunge
Close Menu