Over Ons - Shutterspeed - Caspar Bunge
Over Ons - Shutterspeed - Caspar Bunge
Over Ons - Shutterspeed - Caspar Bunge

Voor leden

Als getalenteerde beeldmaker weet je hoe ingewikkeld het is om betaalbaar toegang te krijgen tot een, actieve website waar je eigen werk kunt promoten en verkopen en waar je écht zichtbaar bent en niet verstopt zit tussen het mediocre werk van veel van onze vakgenoten. 

Shutterspeed is een platform voor getalenteerde fotografen en beeldmakers die de potentie hebben echt het verschil te maken in beeld. Wij bieden een website waar wordt gewerkt aan zichtbaarheid, gericht op een breed geïnteresseerd publiek.

Shutterspeed geeft je de gelegenheid jouw werk altijd ten toon te stellen en te verkopen aan geïnteresseerden die zien en erkennen dat creativiteit niet voor € 25,- aan de muur wordt gespijkerd maar waar je werk tot zijn recht komt en erkend wordt door onze volgers.

Als ambitieus beeldmaker willen we je graag een stap verder helpen. Onze website genereert opdrachten uit de markt die direct kunnen worden ingevuld zonder onze tussenkomst. We maken het verschil in gezamenlijkheid waarbij het individueel talent centraal staat. 

Als je meer wil weten over onze doelstelling en plannen of wanneer je geïnteresseerd bent in deelname, neem dan contact met ons op zodat we je kunnen voorlichten over onze strategie. De selectie voor deelname vindt plaats op basis van een gesprek en getoond werk, waarbij de vorming van je werk minstens zo belangrijk is als het daadwerkelijke beeld.

Wij zijn geen massabedrijf maar een kritische coöperatie van potentiële getalenteerde beeldmakers en fotografen. We kijken uit naar je reactie.

Close Menu